Site Loading

Poilsinės kelionės

BENDRA INFORMACIJA EKSKURSIJOS GERIAUSI VIEŠBUČIAI NACIONALINIAI PATIEKAI IR SUVENYRAI
TURKIJA –garsėja savo puikiu aptarnavimu ir

išskirtiniu dėmesiu klientui ir ilgu vasaros sezonu, kuris prasideda nuo balandžio vidurio ir  tęsiasi iki pat lapkričio mėnesio. Sostinė: Ankara.

Piniginis vienetas – Turkijos lira (1 EUR = 2,7 liros) Turkijoje yra sekantys kurortai į kuriuos galima nuskristi tiesiai iš Lietuvos: Antalija (Alanija, Sidė, Kemeras), Bodrumas (Bodrumas, Kušadasis, Didimas), Marmaris (Marmaris, Išmeleras, Fetija)

side

Ekskursijos Turkijoje yra gerai organizuotos, todėl galima pasirinkti iš gana didelės pasiūlos. mūsų rekomenduojamos: Pamukalė; Kapadokija; Efesas; vėžlių sala Daljanas; Mira, Demre, Kekova; safaris džipais į kalnus; plaukimas plaustais kalnų upe; Kleopatros sala; įvairios išvykos laiveliais; žvejyba; turkiška pirtis; turkiška naktis ir kt.  Būnant Bodrume yra galimybė nuvykti į artimiausią Graikijai priklausančią Koso salą, o iš Marmario galima nuplaukti iki Rodo salos.

Mūsų rekomenduojami 5* viešbučiai Antalijos regione: “Amara Dplce Vita”,”Amara Wing Resort comfort”, “Amara Club Marine Nature”;  “Delphin Imperial”, “Delphin Palace Deluxe Collection”, “, “Delphin Botanic World Of Paradisse”, “Delphin Platinum”, “Limra Limak”, “Rixos Tekirova”, “Rixos Lares”, “Rixos Sungate”,”Rixos Premium Belek”, “Susesi Luxury Resort”, “Vogue Hotel Avagarde”,  “Gloria Golf Resort”, “Gloria Serenity Resort”. Nacionaliniai patiekalai: Shish kebab, doner kebab- avienos patiekala, Barbunya (roaudoniji kefalė), kilic baligi (kardžuvė), Dolma (riešutai ir razinos, suvynioti ė vynmedžio lapus. Kamiyari- baklažanai, prikimšti maltos mėsos, Giozelme- susktas blynas su feta arba daržovėmis. Ayran- jogurtinis gėrimas. Raki- stipri anyžių skonio vynuogių degtinė. Efes alus.

Suvenyrai:

 

Close